Canapele Clasice Canapele Clasice Canapele Clasice de Lux Epoque Cantori

Canapele Clasice de Lux Epoque Cantori

Producatorul italian Cantori a lansat colectia de canapele pentru living Epoque care cuprinde o gama vasta de modele clasice din stofa. Sunt disponibile mai multe variante de culori pentru stofa. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Canapea fixa 2locuri clematide colectia epoque 8500 euro
Canapea clasica ossalide colectia epoque 7600 euro
Canapea clasica Fumaria colectia Athmosfere Epoque 4700 euro
Canapea clasica Amaranto colectia Epoque 5600 euro
Canapea clasica Henry colectia epoque 5200 euro
Canapea clasica Gallio colectia epoque 5200 euro
Canapea clasica Ononide colectia Epoque 4500 euro
Canapea clasica Muscari colectia Epoque 6000 euro
Canapea clasica Silena colectia Epoque 5400 euro
Canapea living clasic ossalide colectia epoque 7600 euro
Canapea living Henry colectia epoque 5200 euro
Canapea moderna Nissolia colectia Epoque 5500 euro
Canapea moderna Poligala colectia epoque 4600 euro
Canapea modulara clematide colectia epoque 20000 euro

Canapele italiene pe structura din lemn

Daca sunt parte dintr-un set clasic, atunci se vor completa frumos cu restul elementelor existente in living. Astfel, in acest caz, se pot alege alte piese de mobilier italian care sa fie in armonie vizuala cu stilul respectiv. Asadar, se vor alatura comode clasice, masute de cafea sau vitrine din aceeasi gama. Canapelele pot avea picioare din lemn deosebit, care se incadreaza in stilul ales de design interior. Lemnul folosit la constructie este unul de esenta nobila, putand sa fie asortat cu alte elemente regasite in proiectul de interior.

Exista canapele pentru living cu finisaje clasice?

Un exemplu poate sa fie terminatia tip franjuri, foarte des intalnita in decorul clasic tipic. Aceasta iese in evidenta prin detaliile atent realizate si prin culorile frumoase existente. Formele curbe si modul de alcatuire al canapelelor clasice au influente pozitive atat in zona decorului, cat si a partii practice. Astfel, o asemenea canapea este comoda si rezistenta in timp, pastrandu-si frumusetea multi ani.

Canapele clasice cu 4 locuri

Exista canapele de marimi diferite, incadrate in living-ul din proiectele realizate. Asadar, se pot cumpara canapele de 2, 3 sau mai multe locuri. Se pot asocia si fotolii din aceeasi gama, completand un spatiu elegant si plin de rafinament. Pernele decorative si niturile sau decoratiunile pe care le au canapelele clasice, pun in valoare materialele pretioase si finisajele elegante.

Consultanta amenajare living clasic

Mobila Italia Nobili Design sustine rafinamentul oricarui proiect de interior si construieste imagini de lux ale spatiilor respective decorate. Canapelele clasice italiene sunt o emblema a bunului gust. Finisajele lor realizate manual, modelele curbate si texturile deosebite, pot infrumuseta orice locuinta si pot aduce confort si calitate superioara.

Vanzari online canapele italiene

Pret: 4.600 - 8.500 EURO
CITESTE TOT
Click here website.