Canapele Clasice Canapele Clasice Canapele Clasice Living Giusti Portos Italia

Canapele Clasice Living Giusti Portos Italia

Gama de canapele si fotolii clasice italiene Portofino face parte din colectia de lux Giusti Portos si este o alegere potrivita pentru orice tip de proiect arhitectural. Cei care cunosc gama de mobilier de lux italian stiu ca piesele de mobilier intrec orice imaginatie din punct de vedere estetic. Preturile sunt disponibile La Cerere.

Canapea living stil clasic Roma
Canapele clasice living Giusti Portos
Canapele living clasic Amalfi
Canapea clasica portofino giustiportos
Canapea clasica ischia giustiporto
Canapele clasice amalfi giustiporto
Canapea clasica Amalfi Giusti Porto
Fotoliu clasic amalfi
Fotoliu clasic roma

Vanzari canapele italiene clasice

Daca sunt parte dintr-un set clasic, atunci se vor completa frumos cu restul elementelor existente. Astfel, in acest caz, se pot alege alte piese de mobilier italian care sa fie in armonie vizuala cu stilul respectiv. Asadar, se vor alatura comode clasice, masute de cafea sau vitrine din aceeasi gama. Canapelele pot avea picioare din lemn deosebit, care se incadreaza in stilul ales pentru decorul interior. Lemnul folosit la constructie este unul de esenta nobila, putand sa fie asortat cu alte elemente regasite in proiectul de interior.

Exista canapele pentru living cu finisaje clasice?

Un exemplu poate sa fie terminatia tip franjuri, foarte des intalnita in decorul clasic tipic. Aceasta iese in evidenta prin detaliile atent realizate si prin culorile frumoase existente. Formele curbe si modul de alcatuire al canapelelor clasice au influente pozitive atat in zona decorului, cat si a partii practice. Astfel, o asemenea canapea este comoda si rezistenta in timp, pastrandu-si frumusetea multi ani.

Canapele clasice cu 3 locuri

Exista canapele de marimi diferite, incadrate in living-ul din proiectele realizate. Asadar, se pot cumpara canapele de 2, 3 sau mai multe locuri. Se pot asocia si fotolii din aceeasi gama, completand un spatiu elegant si plin de rafinament. Pernele decorative si niturile sau decoratiunile pe care le au canapelele clasice, pun in valoare materialele pretioase si finisajele elegante.

Consultanta amenajari interioare living

Mobila Italia Nobili Design sustine rafinamentul oricarui proiect de interior si construieste imagini de lux ale spatiilor respective decorate. Canapelele clasice italiene sunt o emblema a bunului gust. Finisajele lor realizate manual, modelele curbate si texturile deosebite, pot infrumuseta orice locuinta si pot aduce confort si calitate superioara.

Vanzari online sau din showroom

CITESTE TOT