Blog Living Un living clasic in culori deschise

Un living clasic in culori deschise

Fiecare dintre noi avem o reprezentare, în minte, despre cum ar trebui să arate casa perfectă, locuința visurilor noastre. Cu toate acestea, atunci când ajungem să ne aranjăm locuința, din varii motive, rezultatul final este departe de ceea ce visam odinioară, cu ochii deschiși. Dar, acum, gata: este timpul ca visele să devină realitate. Primul pas: amenajarea livingului cu mobila clasica italiana.

Mobilier living - Ce stil să aleg?

Atunci când ai la dispoziție un spațiu generos, simți cum ideile te asaltează și vrei să aranjezi astfel camera încât să fie pur și simplu perfectă. Cu toate acestea, acum se fac cele mai multe greșeli, pentru că din dorința de a face totul ca la carte, rezultă un talmeș-balmeș cum se spune, iar livingul este departe de ceea ce se dorea. Atunci, avem o sugestie pentru tine: un living clasic din lemn.

 

Culorile deschise oferă și mai mult spațiu

Stilul clasic este unul care nu se va demoda niciodată. Indiferent de împrejurări, un living clasic sugerează cel mai bine ideea de rafinament și eleganță. În plus, nici utilitatea obiectelor nu are de suferit, iar atunci când intri într-o astfel de încăpere ai impresia că totul este așezat exact la locul potrivit. Și, dacă piesele de mobilier care alcătuiesc acest living clasic sunt și de culori deschise, atunci ai impresia că spațiul din încăpere este mult mai amplu decât în realitate. Perfect, nu-i așa?

Alege mobilă de calitate pentru livingul tău

Un living clasic are nevoie de mobilă de calitate. Compromisurile nu își au locul aici, așa că apelează la Nobili Design, dacă îți dorești piese de mobilier de înaltă calitate, cu elemente decorative și finisaje realizate manual. Atunci când privești în ansamblu, toate crează un întreg perfect, pentru că fiecare piesă are locul ei bine stabilit, și totul este într-o atmosferă perfectă.

Lemnul nu se demondează niciodată

Și, dacă tot a venit vorba de atmosferă perfectă, nimic nu ”vorbește” cel mai bine despre un living clasic decât lemnul. Nu PAL, nu MDF, ci lemn. La ideea de perfecțiune adăugăm și micile detalii, cum ar fi tapițeriile sau finisajele pieselor de mobilier. Calitate și atemporalitate sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine un living clasic de la Nobili Design.

Mici trucuri de efect

Atunci când vorbim despre un living clasic, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Spațiul generos trebuie să fie sugerat și mai mult de unele detalii, cum ar fi culoarea deschisă a pereților.

De asemenea, pardoseala are și ea un rol bine definit. Aici trebuie lemn natural, iar nu doar parchet care să imite lemnul. Scândurile care alcătuiesc pardoseala pot fi așezate lamelar sau pe lungime. În niciun caz nu apela la compromisuri ieftine pe motiv că ”seamănă” sau ”nimeni nu își va da seama”. Detaliile fac diferența este afirmația pe care o folosesc cel mai adesea specialiștii în amenajări interioare, și trebuie să recunoaștem că au dreptate.

Nu uita de șemineu

Ceea ce nu trebuie niciodată să lipsească atunci când vine vorba despre un living clasic este… șemineul. Da, nu zâmbi, este poate piesa centrală a livingului, iar piesele de mobilier, amplasarea lor în cameră, culoarea pereților, alegerea perdelelor și a draperiilor, toate trebuie făcute în funcție de șemineu. La final, totul va sugera o atmosferă caldă și confortabilă, adică exact ceea ce ți-ai dorit de la bun început.

Apelează la profesioniști

Dacă simți că nu poți face singur acestei provocări, de a-ți amenaja un living clasic perfect, atunci apelează la profesioniști, puteti solicita echipei noastre realizarea unui proiect de design interior. Aceștia vor știi cum să se ”joace” cu spațiul, texturile, materialele, piesele de mobilier, astfel ca la final tu să ai parte de ceea ce ți-ai dorit. Nu este un drum ușor, dar rezultatul final va merita orice investiție făcută.