Blog Living Tipuri de canapele moderne pentru livingul tău

Tipuri de canapele moderne pentru livingul tău

Aproape că nu putem vorbi despre amenajarea unui living fără ca planurile noastre privind piesele de mobilier să nu conțină și o canapea. Un living amenajat în stil modern este preferința celor mai mulți, de aceea în rândurile următoare vom vorbi despre ce tipuri de canapele moderne poți folosi.

 

Confortabilă și funcțională

Când te gândești la canapele moderne, nu știi prea bine despre tipurile lor, dar ești convins că vrei să fie confortabilă și funcțională. Este și normal, dacă stai și te gândești că va fi piesa centrală a încăperii.

Pe Mobila Italia Nobili Design vei găsi acele canapele moderne pe care ți le dorești, cu detalii care aduc un aer inedit camerei. De asemenea, produsele de aici sunt excelente la capitolul confort, așa că poți să spui că ai dat lovitura. Dar, hai să vedem ce tipuri de canapele moderne există și care se potrivește cel mai bine livingului tău.

Canapele cu design minimalist

Stilul minimalist este încă preferat de multe persoane, și nu dă semne că ar putea fi în declin în anii următori. De aceea, dacă acest stil este și preferatul tău, atunci îți va fi destul de ușor să alegi o canapea modernă, pentru că ai parte de o ofertă generoasă.

Aceste piese de mobilier italian se remarcă prin proporții rafinate, o volumetrie echilibrată, fiind tapițate cu materiale moi și catifelate. Pernele rotunjite sunt ușor de recunoscut, la fel și brațele comode. Spatele tău se poate relaxa ușor pe această canapea, deoarece este destul de înaltă.

Canapele moderne cu design contemporan

Aici avem de a face cu multe linii drepte și elegante, dar nu sunt neglijate nici liniile curbe, cu model interesant. Pătratele, dreptunghiurile și cercurile se combină perfect într-o canapea modernă în stil contemporan. Materialele folosite sunt cele naturale, cum ar fi lemnul nevopsit sau metalul. La fel și culorile, sunt fie neutre, fie inspirate din natură. Albul, cremul, bejul, maroul, nuanțele de gri și albastru-verzui se numără printre cele mai folosite.

Canapele moderne ajustabile

De regulă, o canapea modernă excelează la capitolul confort. Dacă alegi o astfel de piesă de mobilier ai avantajul că o poți regla după bunul plac. Este una dintre preferatele celor care caută canapele moderne pentru livingul lor, și probabil că va fi și a ta.

Canapele moderne modulare

Sunt preferatele celor care lucrează în amenajări interioare, deoarece sunt foarte ofertante la capitolul deign. Pentru că au un design simplu, ceea ce te duce cu gândul la niște cuburi, imaginația ta dictează modul în care alegi să îți amenajezi livingul. Cu o canapea modernă modulară poți experimenta mereu noi moduri de decorare a camerei, așa că nu poți spune că te vei plictisi prea curând, dacă ești genul care adoră schimbările.

Canapele inspirate de forme geometrice

Canapelele moderne sunt caracterizate de formele geometrice. Imprimeurile florale, abundența de detalii, nu-și au locul aici, și se preferă simplitate. Dacă alegi o astfel de canapea, livingul tău va părea ceva mai spațios decât este în realitate. De asemenea, oferta este una mai mult decât generoasă, așa că vei găsi ceea ce îți dorești.

Canapele moderne multifuncționale

Da, ai mai auzit de canapele care se transformă în paturi. Nu este ceva neobișnuit. Dar ce părere ai de o canapea în care tăblia se transformă într-un raft sau suport pentru ghivecele de flori. Cu siguranță, ești surprins, dar nu ai de ce.

Canapelele nu mai sunt demult doar simple piese de mobilier. Dacă le faci la comandă, le poți cere fabricanților să le îmbunătățească după nevoile tale. Vei economisi nu doar spațiu, ci și sume mari de bani, pentru că nu vei mai fi nevoit să cheltui cu achiziționarea altor piese de mobilier. Ce zici? Sună tentant, nu-i așa?

Pretul corect pentru canapele italiene