Blog Living Recomandări pentru alegerea unei comode tv

Recomandări pentru alegerea unei comode tv

Alegerea unei comode tv nu este chiar atât de ușoară, deoarece este acea piesă de mobilier deși redusă în dimensiuni, poate schimba total felul în care arată o încăpere. De aceea, specialiștii sunt de părere că trebuie să înveți cum să alegi comoda tv perfectă, și au pentru tine și unele recomandări pentru ca tu să o faci ca un profesionist.

Fii atent la dimensiunile televizorului

Da, știm, probabil zâmbești în colțul gurii. Știi și tu că trebuie să alegi una care să susțină televizorul, dar care să se încadreze perfect în restul decorului. Până acum nu ți-am spus nimic nou. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent atunci când faci măsurătorile, deoarece nu cauți un simplu suport pentru televizor.

Recomandarea specialiștilor in design interior este ca această piesă de mobilier să fie mai lată decât televizorul, pentru că în caz contrar impactul vizual nu va fi unul foarte plăcut.

Amenajari interioare living

Deși probabil că știai asta, este nevoie ca atunci când faci alegerea unei comode tv trebuie să îți îndrepți atenția către una rezistentă, care să susțină bine greutatea televizorului. Ce-i drept, în ultima vreme, televizoarele sunt foarte ușoare, așa că nu va fi o problemă.

Atunci când alegi o comodă tv rezistentă, vei preveni eventualele accidentări, dar și durata ei de viață va fi mai mare.

Consultanta amenajari interioare living

Atunci când îți îndrepți atenția către achiziționarea unei comode tv, trebuie să te orientezi și în funcție de dimensiunea camerei unde urmează să fie amplasată această piesă de mobilier. Una prea mare într-o cameră mică va răpi și mai mult din spațiul și așa redus, iar una mică va fi ”pierdută în spațiu”.

 

Stilul camerei îți oferă idei

Dacă vrei însă să faci alegerea în stil profesionist, atunci ține cont de stilul în care ai amenajat camera unde se va afla televizorul și, implicit, comoda tv. Aici, ai două variante: o comodă care să se încadreze perfect în stilul camerei, sau una complet diferită, pentru acel accent care să ”spargă” aparenta monotonie.

Nu știi ce să alegi? Sugestia noastră este să alegi o comodă tv de la Nobili Design, pentru că vei găsi cu siguranță acea piesă de mobilier perfectă pentru casa ta. Calitatea pieselor, dar și atenția la detalii, te vor convinge că nu este timpul să faci compromisuri și să alegi doar ce e mai bun. Fie că vrei una mai avangardistă, una tradițională sau una clasică, aici vei găsi ceea ce ai nevoie.

Mobilier living modern Italia

Alegerea materialului din care este lucrată comoda tv trebuie să fie și el pe lista de criterii atunci când vine vorba despre alegerea acestei piese de mobilier. Evident, trebuie să ții cont de restul mobilierului din cameră. Lemnul este de preferat, dar mai nou se poartă și MDF-ul melaminat sau lemnul furniruit.

Living modern amenajat cu mobila

Există numeroase persoane care încă mai locuiesc la bloc, așa că nu se pot bucura de prea mult spațiu. De aceea, alegerea unei comode tv trebuie făcută în așa fel încât să aibă și un spațiu de depozitare, în care să poți aranja câteva CD-uri, niște cabluri, și chiar și telecomanda.

Design interior mobila italiana

În ultima vreme, designul unei comode tv a evoluat enorm. Se observă tendința ca aceasta să îndeplinească mai multe funcții în același timp. Poate fi prevăzută cu rafturi pentru cărțile tale preferate, sau unele spații de depozitare pentru un mic bar la tine acasă.

Cu toate acestea, decizia finală îți aparține, așa că alegi ceea ce îți place și ceea ce consideri că se potrivește cel mai bine casei tale. Noi doar am încercat să îți facem alegerea mai ușoară!

Citeste si: Un living clasic in culori deschise