Blog Living Livingul modern - piesa de rezistență a casei tale

Livingul modern - piesa de rezistență a casei tale

Livingul va reprezenta întotdeauna cartea de vizită a locuinței tale. Spațiul elegant și confortabil, dar totodată modern, livingul este locul în care oaspeții trebuie să se simtă cu adevărat speciali. Pe lângă toate acestea, livingul va trebui să servească și unor scopuri mult mai cotidiene precum lectura, vizionarea unui film sau chiar savurarea cafelei de dimineață.

Fie că ești în căutarea unui set complet de produse de mobilier de lux pentru living sau ai nevoie doar de câteva idei de reamenajare, Mobila Italia Nobili Design, îți aduce în atenție cele mai îndrăgite piese de mobilier pentru living din colecții consacrate cu inspirații italiene.

Tendințe moderne de amenajare a livingului

Tendințele moderne de design interior facilitează crearea unor spații amenajate frumos, funcțional, atractiv și unic. Designul ideal al camerei de zi își concentrează atenția asupra tuturor elementelor esențiale, de la culorile camerei și materialele de finisare la mobilier și decorațiuni. Un living modern în accente rafinate presupune alegerea unui design interior multifuncțional.

Tendințele in design interior de lux care pot aduce un plus livingului tău sunt alese în jurul elementelor definitorii ale rafinamentului: materiale, geometrii și nuanțe specifice. Putem aduce în discuție materialele naturale precum lemnul prețios de nuc sau de trandafir, designurile inedite și contemporane și culorile rafinate ce ilustrează pe deplin și concomitent, atât frumusețea boemă, cât și luxul mobilierului italian pentru living. Un set de mobilier reprezentativ poate fi regăsit în colecția spectaculoasă italiană Cantori în care rafinamentul, delicatețea se îmbină suav cu luxul și opulența.

Piese de mobilier de lux pentru living

Designul modern livingului trebuie să fie unul personal și confortabil, care încorporează soluții unice și reflectă cele mai noi tendințe în decorare. Materialele nobile, finisajul premium, modelele surprinzătoare de mobilier italian și accesoriile de decor creează un living cu adevărat fabulos.

Astfel, o colecție care să includă toate piesele de mobilier de lux necesare unui living cu adevărat somptuos este reprezentat de colecția Ellipse. Soluțiile exclusive de mobilier de living contemporan sunt caracterizate de un fler cosmopolit, finisaje de lux și nuanțe calde și rafinate. Prin toate acestea, colecția Ellipse creează o armonie sofisticată a stilului contemporan. Colecția Ellipse prezintă două canapele ideale pentru o zonă de living cu adevărat chic ce transformă designul modern într-o alegere confortabilă, rafinată și elegantă ce se pretează perfect pentru doritorii de lux, confort și calitate.

Canapeaua de lux- un must-have pentru un living modern

Canapeaua este elementul principal al unui living modern și primitor. În asociere cu alte elemente de mobilier atent alese, canapeaua va aduce un contrast cromatic plăcut, transformând întregul living într-un spațiu amenajat modern, confortabil și cald. Mobilia Italia Nobili Design îți pune la dispoziție o gamă de canapele de lux Cantori în nuanțe boeme de bej, nisipiu, crem, fistic, fildeș, șampanie, completate meticulos de aur și argint.

Farmecul unic al mobilierului de living Luca Art este dat de designul glamour și modelele diversificate menite să creeze o armonie sofisticată a stilului contemporan. Din această colecție îți recomandăm cu drag gama de mobilier modern pentru living Chanel. Finisajele și accesoriile de înaltă calitate transformă fiecare piesă de mobilier într-o operă de artă contemporană ce poate fi încadrată cu succes într-o locuință modernă.

Comoda modernă - un must-have pentru un living contemporan

Funcțională, practică, din materiale prețioase în stil mat sau lucios, comoda modernă nu trebuie să lipsească din amenajarea livingului tău. Aceasta oferă un plus de eleganță, rafinament și unu farmec aparte prin elementele distincte și designul contemporan ce se va integra perfect în orice proiect de decorare. O gamă variată de comode care sigur îi va cuceri pe toți adepții unui stil modern face parte din colecția Couture SM Italia. Impozante, atrăgătoare și de un negru atât de contrastant, vor juca un rol important într-o amenajare luxuriantă a livingului tău.

Colectia Couture SM Italia

Pe lângă toate acestea Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de piese de mobilier moderne pentru livingul tău. De la canapele fastuoase, cu detalii unice și sinuoase, comode practice, dar luxuriante, vitrine minimaliste și chic la o gamă variată de articole rafinate de dining, toate acestea respectă pe deplin standardele italiene ale luxului și calității. Pentru detalii sau comenzi personalizate, ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact.