Blog Dormitor Vrei un dormitor clasic italian ? Iata la ce sa fii atent!

Vrei un dormitor clasic italian ? Iata la ce sa fii atent!

Amenajarile spatiilor in care locuiesti trebuie sa te reprezinte. Dormitorul poate sa fie incaperea in care te relaxezi si te odihnesti. De aceea culorile alese, modelul si directia de incadrare stilistica, sunt importante. Dormitoarele clasice au un aspect elegant si frumos, care iti ofera rafinament si confort. Paturile sunt piesele de mobilier cele mai importante. Patul trebuie sa aiba dimensiunile corecte pentru incaperea in care este pozitionat. Daca iti plac paturile din dormitoarele clasice, atunci poti sa alegi unul din gama larga de produse Mobila Italia Nobili Design. Pentru paturi dormitoare clasice din mobila italiana de lux, poti intra pe pagina, accesand categoria Mobila dormitor clasica Meteora

Iata cateva aspecte importante pe care le poti lua in calcul, legate de dormitoarele clasice:

Caracteristici paturi dormitoare clasice

Paturile dormitoarelor clasice pun accent pe confort si rezistenta indelungata. Un asemenea pat iti poate darui o oaza de liniste si relaxare. El este realizat din materiale de calitate. Mobila Italia Nobili Design foloseste lemn de esente diferite, inclusiv de trandafir sau nuc. Pasiunea cu care sunt construite detaliile de decor ale paturilor italiene de lux se vede imediat. Specialistii acorda atentie fiecarei linii. Finisajele sunt lucrate manual, iar rezultatele sunt spectaculoase. Paturile acestor dormitoare clasice au tabliile masive si scot in evidenta intreag ansamblul pieselor de mobilier. Tabliile sunt adeseori tapitate si au texturi de calitate superioara.

Patul dormitorului clasic poate sa fie parte dintr-un set complet de mobilier

De cele mai multe ori, patul unui dormitor clasic, este parte a unui set. Asadar, poti sa amenajezi simplu si rapid, folosind intreg setul de mobila. Mobila italiana premium este construita astfel incat sa pastreze acceasi linie de design. Astfel, intreg dormitorul va avea un stil complet clasic. Poti sa folosesti acest set clasic si in spatiile moderne, punand in evidenta micile detalii artistice de decor.

Accesoriile pe care le alegi conteaza

Pentru a avea un dormitor care sa te impresioneze, trebuie sa alegi si accesoriile potrivte. Mobilierul clasic poate sa fie pus in valoare de accesorii care apartin aceluiasi stil sau din stilul opus. Astfel, poti alege tablouri clasice, cu rame impunatoare si atent lucrate sau lampi potrivite pentru dormitorul realizat in directia clasica. De asemenea, poti sa alegi zona de contrast si sa cumperi oglinzi mari foarte simple, mici obiecte de decor cu linii moderne, din materiale precum sticla sau metalul.

Mobilierul italian pentru dormitor este recunoscut in intreaga lume

Cu siguranta ca te vei bucura de renumele dormitoarelor clasice italiene. Ele sunt cunoscute in intreaga lume pentru aspectul lor si pentru calitatea de care dau dovada. Poti sa te bucuri de un dormitor clasic care sa iti aduca relaxare, confort si o stare de bine in fiecare zi.

Modele dormitoare clasice Mobila dormitor italiana Poze dormitoare clasice
Mobila clasica alba Italia Dormitoare clasice albe Pret mobila dormitor clasica
Idei amenajari interioare dormitoare Sifonier dormitor clasic din lemn Consultanta designer de interior

Mobila italiana se livreaza in termen de 45-60 zile de la data plasarii comenzilor.

Dormitoare clasice italiene din lemn

Mobila dormitor import Italia Mobila italiana pentru dormitor Paturi dormitoare italiene
Design interior dormitor cu mobila Amenajare dormitor clasic Idei amenajari dormitoare clasice