Blog Dormitor Dormitor clasic vs. dormitor modern. Ce stil ți se potrivește?

Dormitor clasic vs. dormitor modern. Ce stil ți se potrivește?

Dormitorul este un spațiu foarte apreciat în cadrul unei locuințe, fiind locul perfect pentru petrecerea timpului liber sau pentru vizionarea unui film. Toate aceste activități pot fi transformate în experiențe cu adevărat inedite prin decorarea cu grijă a dormitoarelor cu ajutorul unui mobilier luxos care să exprime eleganța și confortul. Prin urmare, mobilierul ideal al unui dormitor clasic sau modern trebuie trebuie să urmeze un anumit stil complementar cu cel al întregii locuințe, astfel încât, fiecare cameră să îți ofere o atmosferă armonioasă, familială și extrem de plăcută.

Știm că dormitorul înseamnă mai mult decât confort, e nevoie de elemente de amenajare alese cu grijă, care să se întrepătrundă și să fie total reprezentative pentru designul întregii locuințe. Astfel, Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție o gamă largă de colecții de mobilier pentru dormitor, special concepute pentru a-ți completa stilul propriu de mobilier. Cu ajutorul colecției noastre de mobilier de lux italian, poți alege modele și finisaje care pot transforma orice dormitor într-o încăpere sofisticată și elegantă.

Dormitor clasic sau modern?

Pentru a alege mobilierul potrivit pentru locuința ta, va trebui să ai în vedere câteva aspecte. Care este linia de design pe care o urmărești în amenajarea întregii locuințe? Îți dorești un spațiu clasic, atemporal și sofisticat sau o locuință modernă, nonconformistă și opulentă? Indiferent de răspunsul tău la aceste întrebări, Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție colecții vaste rafinate ce corespund cu două dintre cele mai îndrăgite stiluri de design. Astfel, poți alege din colecții clasice și elegante sau poți opta pentru o gamă de mobilier modernă ce se detașează complet de tiparul obișnuit al designului clasic.

Când ne referim la mobilierul italian clasic, vorbim despre eleganță atemporală, accesorii lucrate manual, rafinament și o atmosferă caldă și primitoare. În această categorie putem include colecția de mobilier de dormitor clasic Francesco Pasi Italia recunoscută prin eleganță, simplitate și rafinament ce se îmbină subtil cu luxul atemporal. În ceea ce privește mobilierul italian modern, acesta evidențiază luxul contemporan cu umbre contrastante și forme geometrice maiestuoase. Din categoria stilului modern se remarcă seria de mobilier modern Dall`Agnese care cucerește prin grația, frumusețea și unicitatea fiecărei piese de mobilier.

Mobilier clasic pentru dormitor Francesco Pasi Italia

Mobilierul pentru dormitor clasic de lux realizat din lemn cu finisaje manuale de către producătorul italian Francesco Pasi se integrează perfect într-o locuință cu design simplist și curat, fără accesorii extravagante. Colecția de dormitoare realizate de producătorul Francesco Pasi întrunește toate exigențele celor mai sofisticate cereri, fiind o alegere perfectă pentru persoanele care își doresc un dormitor clasic de lux, cu paturi tapițate din lemn, cu noptiere si comode clasice în nuanțe calde, cu șifoniere și dulapuri pentru dressing practice, elegante și de cea mai bună calitate.

Colecția clasică de mobilier Francesco Pasi va amenaja un dormitor de lux care îți va oferi confort, rafinament și eleganță. Fiecare piesă clasică de mobilier din această colectie este creată cu măiestrie și o atenție deosebită pentru fiecare detaliu astfel încât să fie reprezentativă pentru o amenajare clasică, dar care să denote și lux. Ilustrând o colecție de mobilier cu finisaje deosebite și detalii elegante, mobilierul clasic Francesco Pasi reprezintă o creație unică, ce poate fi caracterizată prin simplitate, noblețe, rafinament și confort.

Mobilier modern pentru dormitor Dall`Agnese

O combinatie de design sofisticat, accesorii deosebite și măiestrie este ceea ce transformă colecția de mobilier Dall'Agnese într-o creație cu adevărat unică. Mobila clasică italiană Dall'Agnese este caracterizată prin utilizarea materialelor nobile precum lemnul natural, prelucrat cu o măiestrie impecabilă și accesorizat în nuanțe de lux. În această colecție poate fi admirată o combinație rarisimă de frumusețe, eleganță și rafinament. Toate aceste aspecte ale mobilierului Dall'Agnese se contopesc subtil într-un design somptuos și luxos ce se pretează pe deplin stilului modern de amenajare.

Dacă îți dorești o amenajare completă a locuinței în acest stil, mobilierul italian Dall'Agnese îți pune la dispoziție colecții elegante și moderne de mobilier pentru living, dining room și dormitor, dispunând de o gama largă de accesorii pentru mobilier. Aceste colecții sunt recomandate tuturor iubitorilor de modern și de calitate italiană.

Acestea sunt doar două dintre colecțiile reprezentative stilurilor de amenajare clasic și modern, însă, Mobila Italia Nobili Design vine în întâmpinarea tuturor dorințelor tale cu o diversitate inedită de colecții ce se pretează oricărui design interior și cu posibilitatea de a personaliza produsele de mobilier dorite.