Blog Dormitor Cum poti integra mobila italiana de lux intr-un spatiu clasic sau modern?

Cum poti integra mobila italiana de lux intr-un spatiu clasic sau modern?

Mobilierul poate sa fie integrat in diverse proiecte de interior in functie de stilul personal si de cerintele celui care locuieste in spatiul respectiv. Daca iti place mobila italiana de lux si vrei sa o integrezi in spatii diferite, atunci poti afla ca ea se preteaza locuintelor cu stiluri diferite. Mobila Italia Nobili Design este importator de mobila italiana clasica si moderna in Romania. Pentru a vedea gama de produse oferite, poti accesa categoria Mobila dormitor clasica Meteora.

Daca ai un spatiu clasic poti sa alegi oricand piesele de mobila italiana de lux clasice

Piesele de mobilier italian clasice, cu liniile cunoscute in intreaga lume, sunt usor de integrat in orice spatiu de acelasi fel. Ele au un aspect care poate sa fie adaptat imediat, urmand directia stilului ales anterior. Asadar, se pot cumpara piese de mobilier care au aceeasi culoare sau care se potrivesc liniei dorite. Ansamblul va fi unul placut vizual si rafinat.

Cum faci adaptarea mobilierului italian clasic intr-un spatiu modern

Daca doresti sa integrezi un mobilier italian clasic intr-un spatiu modern atunci poti opta pentru a cumpara anumite piese cheie de mobilier. Acestea vor fi obiecte centrale ale design-ului si vor fi permanent in centrul atentiei datorita diferentei de design si contrastului vizual. Daca dorersti, ai posibilitatea sa creezi un spatiu complet modern si sa aduci set complet de mobilier italian clasic. Aceasta varianta este una foarte des intalnita datorita efectului special pe care il daruieste locuintei. Simplitatea peretilor sau spatiile vitrate mari pot sa fie perferct imbinate cu decorul detaliat al unei colectii de mobila in stil clasic.

>

Integrarea mobilierului modern intr-o locuinta tot moderna

Mobilierul italian modern porneste de la liniile clasice pe care le reinterpreteaza in diverse moduri, simplificandu-le. Astfel, acest tip de mobila este foarte usor de adus intr-un spatiu cu aceleasi linii de decor. Armonia vizuala este prezenta, iar curgerea fireasca a curburilor sau punctelor de interes este placuta. Mobilierul clasic italian se integreaza perfect in proiectele de design interior case realizate de echipa de arhitecti si designeri de interior.

Mobilierul italian are varietate mare de modele

Varietatea mare de modele ale mobilierului italian daruieste posibilitati nelimitate de interpretare artistica a decorului interior. Astfel, poti alege sa imbini liniile clasice si moderne in casa ta, asa cum doresti. Poti avea culori diferite, insertii metalice diverse sau texturi care ies in evidenta. Culorile neutre sau cele vii sunt perfecte pentru spatiile amenajate cu mobilier clasic italian. Nobili Design ofera game intregi de mobilier pe care le poti adapta nevoilor tale de design. Produsele sunt de cea mai buna calitate si realizate din materiale atent selectionate. Se pune accent pe design estetic placut, pe obtinerea unor piese de mobilier deosebite, care sa fie spectaculoase.

Casa este spatiul intim care are nevoie de confort si de un aspect pe placul tau!

Consultanta amenajari intrioare dormitoare

Cu toții ne dorim ca locul în care trăim să fie desprins parcă din povești. Cât despre casa visurilor noastre, nu este nevoie să mai detaliem. Ce să mai spunem atunci despre amenajarea camerelor? Din păcate, de multe ori facem tot felul de compromisuri, iar rezultatul final este… dezamăgitor. Specialiștii în amenajări interioare sunt de părere că multe pot fi schimbate cu o pată de culoare. Și atunci, de ce să nu alegi ca patul să fie acel ”ceva”, care să schimbe total look-ul dormitorului tău?

Modele dormitoare italiene

Dacă ai ales stilul contemporan pentru dormitorul tău, atunci un pat alb este chiar o alegere inspirată. Vei avea acea impresie de luminozitate și spațiu, de aceea dacă dormitorul nu excelează la acest capitol, patul alb îți vine în ajutor. De asemenea, nu trebuie să îți mai faci griji inutile despre cum vei asorta celelalte piese de mobilier sau decorațiuni. Albul se potrivește la orice, așa că este totul perfect.

Pat tapitat dormitor italian

În general, griul este o culoare puternică, una care te duce cu gândul la masculinitate. Este o culoare care ți se potrivește, dacă ești o personalitate puternică, și vrei ca toată lumea să simtă asta atunci când îți trece pragul. La fel și în cazul în care ești o persoană energică și nonconformistă.

Dar, pentru că patul este locul tău de odihnă și relaxare, îți dorești mai mult decât o simplă culoare. La Mobila Italia Nobili Design vei găsi patul perfect pentru tine, pentru că aici calitatea nu este doar un simplu cuvânt. De asemenea, nici partea estetică nu are de suferit. Chiar și când vine vorba despre o pată de culoare în dormitorul tău, cu Mobila Italia Nobili Design visele devin mai ușor realitate.

O pată de culoare în dormitorul tău

Mobila dormitor italiana Meteora Mobila dormitor italiana Francesco Pasi Mobila dormitor italiana Avenanti
Idei amenajari cu mobila italiana Modele dormitoare italiene clasice Mobila dormitor clasica alba
Mobilier dormitor clasic Italia Mobilier dormitor modern Italia Vanzari mobila dormitor clasica
Mobila dormitor din lemn natur Mobila dormitor alba preturi Mobila dormitor import Italia
Idei amenajari interioare dormitoare Poze mobila dormitor clasica Blog mobila italiana de lux

Citese si articolul: Beneficiile alegerii unui mobilier pentru dormitor modern italian