Blog Dormitor Cum poti amenaja o casa cu mobila italiana de lux?

Cum poti amenaja o casa cu mobila italiana de lux?

Daca ai cumparat o locuinta noua sau doresti sa o reamenajezi pe cea pe care o ai, atunci trebuie sa stii informatiile care te pot conduce spre a avea un proiect de interioare de calitate. Mobilierul pe care il alegi va fi semnificativ pentru aspectul si functionalitatea spatiului tau. De aceea este bine sa decizi sa folosesti mobila premium. Mobila italiana de lux este solutia perfecta pentru a obtine o imagine spectaculoasa si eleganta. Nobili Design este importator de mobila italiana in Romania. Gama larga de produse pe care le pune la dispozitie, pot sa te ajute sa construiesti o casa deosebita.

Sfaturi amenajari de lux

Pentru mai multe detalii, poti intra pe pagina principala, accesand categoria Mobila dormitor clasic

Iata care sunt pasii pe care ii poti urma pentru amenajarea casei tale cu mobilier italian de lux:

Iti alegi stilul pe care il doresti

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa alegi cu grija stilul de design interior case care te caracterizeaza. Asadar, poti urma linia clasica de design sau o poti alege pe cea moderna. Daca ai optat pentru un stil clasic, vei gasi mobilier construit conform imaginii reprezentative, cunoscute in intreaga lume. Un exemplu poate sa fie mobilierul italian alb pentru dormitor. Acest stil este recunoscut oriunde si poate sa fie foarte usor integrat in orice gen de casa. Mobila poate sa fie cumparata ca facand parte dintr-un set. De asemenea poti opta pentru a cumpara piese de mobilier separate, pe care le poti combina asa cum doresti.

Mobila clasica sau moderna?

Varianta moderna te poate avantaja daca directia ta este una contemporana, cu linii mai simple. Eleganta caracterizeaza ambele stiluri si poti avea casa mult visata folosind mobila italiana de lux. Calitatea constructiei acestui tip de mobilier este una realizata la standarde inalte. Materialele folosite sunt atent selectionate si naturale. Finisajele manuale si decorul deosebit, contribuie la crearea unei imagini speciale.

2. Faci masuratorile corecte

Imediat dupa ce ai ales stilul care te caracterizeaza, poti sa faci masuratorile exacte. Poti astfel sa stii care este mobila potrivita pentru camera in care o integrezi. Poti apela la specialisti. Un decorator de interioare te poate ajuta sa obtii rezultatele dorite.

3. Alegi culorile care te avantajeaza

Culorile potrivite pentru tine sunt alese in functie de ceea ce urmeaza sa exprimi. Asadar, poti alege culori neutre, deschise sau inchise, vii sau terne si discrete. Mobilierul poate sa iasa in evidenta si daca alegi culoarea corecta a peretilor, care sa il puna in valoare.

4. Te bucuri de mobila ta italiana de lux si de rezultatul final

Rezultatul final este unul spectaculos si estetic placut. De aceea, tot ce urmeaza sa faci, este sa te bucuri de amenajarea pe care ai facut-o.

Idei amenajari interioare cumobila Consultanta amenajari interioare Sfaturi amenajari interioare
Poze dormitoare Italia de lux Mobila dormitor clasic Italia Dormitoare clasice italiene