Blog Dormitor Culorile mobilierului modern italian si cum le poti accesoriza

Culorile mobilierului modern italian si cum le poti accesoriza

Mobilierul pe care il alegi iti va aduce o stare de bine. El trebuie sa fie atent selectionat astfel incat sa corespunda cerintelor tale. Poate sa aiba culori diferite si design special, care sa se potriveasca dorintelor tale. Pentru mobila dormitor modern Italia poti accesa pagina Nobili Design, care este importator de mobila italiana in Romania.

Mobila import Italia in Romania

Pentru mai multe detalii, poti intra pe link-ul urmator: Mobila dormitor colectia Dama Dall'Agnese Italia

Iata cateva variante de culori si cum anume poti sa le accesorizezi:

Patul tapitat albastru si detaliile aurii

Patul tapitat care este albastru poate sa fie introdus intr-o camera cu peretii albi sau bej. El va iesi oricand in evidenta prin forma sa simpla si culoarea impunatoare. Poti alege sa pui restul mobilierului alb sau sa aduci prin mici decoruri aceeasi nuanta de albastru. Patul poate sa aiba cadrul auriu sau cupru si atunci poti adauga alte obiecte de decor carte sa contina aceleasi nuante. Asadar, poti avea o lampa aurie sau orice alte elemente asemanatoare.

Modele dormitoare italiene Mobila dormitor modern Italia Poze dormitoare moderne Italia

Patul bej cu finisaje negre

O alta combinatie posibila valabila pentru un dormitor modern italian este aceea a unui pat bej tapitat cu finisaje de metal negre. Negrul este foarte usor de integrat in orice gen de spatiu modern, contemporan. Aceasata combinatie poate sa fie scoasa in evidenta de dublarea accentelor negre prin alte elemente de detaliu. Printre acestea se pot numara alte finisaje sau chiar obiecte in sine pozitionate strategic in cadrul incaperii.

Colectia Ocean cu lemn de nuc si accesorii aurii metalice

Colectia Ocean care se gaseste in colectia Mobila Italia Nobili Design este speciala. Lemnul din care sunt facute piesele de mobilier este unul deosebit si de calitate superioara. Asadar, se folosesc esente de nuc si de trandafir. Insertiile metalice care se gasesc in cadrul obiectelor din seturile de mobila italiana din aceasta gama, vin in completarea imaginii lui.

Patul gri cu detalii ale noptierelor culoarea visinului

Patul gri poate sa fie foarte usor de integrat in orice spatiu modern. Aceasta varianta permite asortarea oricaror detalii de culoare si forma. Mobilierul creat din lemn de culoarea visinului creeaza o imagine moderna si atractiva. Acest tip de mobilier se potriveste pentru casele moderne masculine si feminine, tinand cont de alte elemente pe care urmeaza sa le adaugi.

Sfaturi amenajari dormitoare moderne

In concluzie, mobila moderna italiana este permisiva, iar combinatiile de culori si texturi aduc rafinament si eleganta spatiului pe care il detii. Poti sa alegi texturi diferite ale tapiteriei si sa te bucuri de insertii metalice de diverse nuante. Poti alege auriul, cuprul sau chiar negreul pentru a construi varianta potrivita pentru stilul de design interior pe care il ai. Gama larga de produse te poate ajuta sa decizi in functie de nevoile pe care le ai.

Dormitoare moderne de lux

Idei amenajare dormitor modern Paturi dormitoare moderne Mobila dormitor de lux Italia