Blog Mobila Dormitor Cele mai confortabile dormitoare de lux pentru casa ta

Cele mai confortabile dormitoare de lux pentru casa ta

Fiind un spațiu foarte apreciat în orice locuință, dormitorul este locul în care căutăm refugiu, relaxare, dragoste și mai ales liniște. Toate aceste sentimente profunde pot fi amplificate prin amenajarea cu grijă și bun gust a unui dormitor de lux în care rafinamentul și confortul să primeze. Astfel, mobilarea completă a unui dormitor de lux presupune selectarea unor piese de mobilier care să se completeze, să inspire acel aer familiar de acasă și să îți ofere tot răsfățul pe care îl meriți. Știm că dormitorul înseamnă mai mult decât confort, motiv pentru care îți oferim o gamă de mobilier pentru dormitor concepută special pentru a completa stilul tău de amenajare. Cu gama noastră de mobilier de lux italian, poți opta pentru modele și finisaje care vor transforma orice dormitor într-un epicentru al rafinamentului și al eleganței.

Mobilier de lux clasic sau modern?

Pentru a alege mobilierul de lux pentru dormitorul tău, stilul italian promovat de Nobili Design aduce în prim plan 2 stiluri arhitecturale: clasic și modern. Atunci când facem referire la mobilierul italian clasic, vorbim despre eleganță atemporală, accesorii artizanale și rafinament în nuanțe calde de fildeș. Din această categorie fac parte colecțiile de mobilier pentru dormitor Avenanti sau Giusti Portos recunoscute și apreciate la nivel mondial. În ceea ce privește mobilierul modern italian, acesta ilustrează luxul contemporan prin nuanțele contrastante și geometrii impozante. Colecțiile de mobilier modern Cantori Italia și Couture SM Italia sunt reprezentative pentru acest stil.

Piesele de mobilier de lux necesare pentru un dormitor impozant.

Indiferent de stilul italian care te reprezintă, clasic sau modern, toate colecțiile oferite de Mobila Italia Nobili Design îți asigură o varietate largă de piese de mobilier de lux din care îți poți selecta produsele ce ilustrează perfect stilul tău de amenajare, dar și designul dormitorului. Cele mai îndrăgite articole de lux pentru amenajarea unui dormitor în stil italian sunt șifonierul tip dressing, comodele elegante de make-up, noptierele sculptate manual și bibliotecile în stil clasic. Toate aceste piese de lux vor aduce o atmosferă unică, elegantă și atât de rafinată întregului tău dormitor.

Patul tău de lux, clasic sau modern?

Desigur, piesa de rezistență a fiecărei colecții este reprezentată de patul italian din esențe nobile ce aduce confortul, eleganța și rafinamentul la un cu totul alt nivel. Noi îți recomandăm paturile italiene Noir Luxor din colecția modernă de lux și paturile Gran Guardia Italia din colecția clasică. Pe noi ne-au cucerit instant accesoriile aplicate manual, noblețea fiecărui detaliu, designul impozant și atemporal, iar impactul vizual e mai presus de cuvinte. Ce piesă de mobilier crezi că ar fi cea mai potrivită pentru dormitorul visurilor tale?

Nuanțele ideale pentru un dormitor de lux

Totodată, pe lângă alegerea pieselor de mobilier italian dorite, va trebui să acorzi o atenție deosebită aspectelor cromatice. E recomandat ca nuanțele alese să creeze o armonie cromatică delicată ce poate amplifica senzația de confort și de relaxare. În cadrul unui dormitor de lux predomină nuanțele calde de fildeș și tonurile de crem, completate de contraste a unor culori complementare precum maro lemnos, albastru sau chiar ciclam. Dacă îți dorești un design mult mai modern și impozant, poți combina diverse nuanțe de gri și maro lemnos, ilustrate cu succes de colecția italiană modernă Botega. Aceasta reprezintă o abordare unică a luxului modern prin contrastul cromatic, geometria delicată a pieselor de mobilier și materialele nobile utilizate.

Tăblia de pat- accesoriul de lux al dormitorului tău italian

Un aspect demn de luat în considerare ce va oferi un impact vizual fabulos, este reprezentat de tăblia de pat. Aceasta delimitează elegant patul de celelalte accesorii din dormitor, transformându-l în piesa de rezistență a întregii încăperi. Materialele rafinate, formele geometrice inedite și drapajele alături de jocurile vizuale de umbre și lumini, atrag atenția centrând privirea pe designul luxos al întregului mobilier. Un astfel de pat cu tăblie încorporată poate fi regăsit atât în stilul clasic de amenajare, cât și în cel modern. Dormitorul modern Viera din gama de lux Botega sau celebrul pat clasic Mademoiselle din colecția clasică Giusti Portos sunt piese de mobilier rafinate și confortabile, ce plusează noblețea prin acest accesoriu.

Pe lângă toate acestea, Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție o gamă mult mai largă de produse de mobilier de lux pentru locuința ta, dar și posibilitatea de a crea proiecte personalizate ce se vor plia subtil pe toate dorințele tale. Pentru mai multe detalii accesează site-ul Mobila Italia sau contactează-ne la numărul de telefon: 0720665365.