Blog Mobila Dormitor Ce zici de un pat rotund pentru dormitorul tău

Ce zici de un pat rotund pentru dormitorul tău

Ești și tu genul care adoră să iasă în evidență, și acest lucru vrei să se observe lesne și în ceea ce privește amenajarea locuinței tale? Atunci este perfect, avem o idee îndrăzneață pentru tine, una care te va cuceri, cu siguranță: un pat rotund.

Pat rotund Luxury în dormitor

De regulă, ideea unui pat rotund pentru dormitor nu este ușor de acceptat, nici măcar dintre cei mai nonconformiști, sau cei recunoscuți pentru excentricitățile lor. Majoritatea oamenilor au în minte doar dezavantajele unei astfel de piese de mobilier, așa că resping imediat ideea. Tu ieși din tiparele obișnuite, alege un pat rotund, iar în rândurile următoare vei afla multe dintre ”secretele” unei astfel de piese de mobilier.

 

Avantajele unui pat rotund

Vom începe mai întâi cu avantajele unui pat rotund. Vei fi de acord cu noi că este, într-adevăr, ceva special.

Aer de originalitate

Primul avantaj al unui pat rotund… l-ai intuit deja: orgininalitatea sa. Nu sunt prea mulți cei care își doresc un pat rotund la ei acasă, dar cu toate acestea producătorii de mobilă nu renunță la el. Pentru că este o piesă de mobilier excentrică și cu multă personalitate, ceea ce te caracterizează și pe tine, nu-i așa?

Confort sporit in dormitor

Spre deosebire de paturile dreptunghiulare, clasice, acest tip de pat are un nivel ridicat de confort. Este mult mai spațios, așa că te poți bucura de o experiență cu totul și cu totul specială. Cu siguranță este un avantaj demn de luat în seamă, nu-i așa?

Un decor de poveste pentru dormitorul tău

Toată lumea își dorește un decor de poveste pentru camera de dormit, și nu de puține ori se fac prea multe compromisuri în aranjarea ei. Cu un pat rotund, poți fi sigur că ți-ai atins scopul, ai reușit să creezi acel spațiu pe care ți-l doreai, fără să fii nevoit să spui, precum majoritatea ”mda, merge”.

Preturi producatori Italia