Cum să alegi patul perfect pentru dormitorul tău - Sfaturi si idei de amenajare

Chiar dacă pare o alegere ușoară, alegerea unui pat perfect pentru dormitorul tău nu este o decizie pe care trebuie să o iei în grabă. Patul perfect nu trebuie să fie doar un simplu spațiu unde te odihnești, ci trebuie să ții cont și de rolul său decorativ! De aceea, am decis să îți oferim unele informații pentru a face cea mai bună alegere!

1. Modele paturi dormitoare italiene

Specialiștii sunt de părere că patul perfect trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să fie confortabil, calitatea saltelelor folosite să fie una superioară, și nu uita nici de caracterul ergonomic. Și, pentru că ne petrecem o bună parte din viață dormind, nu alege un pat ieftin, dar de calitate îndoielnică. Pare o soluție bună, pentru moment, dar în timp te vei convinge de contrariul: calitatea somnului va avea de suferit, iar de aici pot să apară și unele probleme de sănătate.

1.0 Prețul, ultimul criteriu atunci când alegi patul perfect

Oferta pat dormitor clasic Eros Italia

1.1 Patul ideal pentru un dormitor romantic

Dacă ai ales stilul romantic pentru dormitorul matrimonial, atunci decorul trebuie completat cu un pat dublu comod, și cu un aspect deosebit, cum sunt cele de la Nobili Design! Vei aprecia în mod deosebit culorile alese, dar și calitatea materialelor folosite. Este vorba despre mobilier din lemn producție Italia, iar decorațiunile folosite la finisajele realizate manual sunt sub semnul armoniei.

Model pat dormitor clasic Capri

1.2 Pat tapitat dormitor modern

Patul perfect este acum, la îndemâna ta. Cadrul din lemn masiv impresionează în mod plăcut, iar un model cu peretar este perfect atunci când vine vorba despre dormitoarele amenajate în stil romantic, clasic, sau mai neobișnuitul baroc. Peretarul oferă un plus de confort, așa că nu îl trata cu lipsă de respect!

Colectii Paturi tapitate dormitoare moderne Italia

 

1.3 Culori deschise, pentru o atmosferă de poveste

Dacă și tu îți dorești ca dormitorul tău să fie cu adevărat de vis, atunci ai grijă și la nuanța în care alegi patul. Unul vopsit în alb, gri, crem, sau culori pastelate sugerează cel mai bine această idee.

1.4 Paturi tapițate Italia

După o scurtă perioadă în care au fost privite ca fiind ”învechite”, paturile tapițate revin în forță. Nu doar că sunt foarte confortabile, dar oferă și un aer aparte încăperii, care va ”vorbi” cel mai bine despre bun gust și eleganță. Cu o piesă de mobilier de la Nobili Design ai parte de patul perfect, cel care îi oferă dormitorului tău acel look perfect.

1.5 Tăbliile de pat completează perfect spațiul

Pentru că ne dorim cu toții patul perfect, nu trebuie să uităm nici ”micile” detalii. Dacă alegerea ta s-a îndreptat către un pat tapițat, atunci fii atent/ă și la tăbla patului. Finisajul și detaliile care o compun trebuie să fie în armonie cu restul patului, pentru a se obține un efect vizual special. De asemenea, nici partea de confort nu este neglijată, deoarece în acest fel vei putea să lucrezi de pe laptop din pat, vei putea să iei micul dejun în pat, sau te vei relaxa admirand proiecte de design interior, în timp ce pe noptiera de alături se odihnește o ceașcă de ceai fierbinte și aromat.

1.6 Armonie și imaginație in dormitor

Există numeroase modele de paturi pe care le poți alege pentru dormitorul tău. Tu trebuie doar să reții că pentru un interior plin de stil, dar care să fie și relaxant în același timp, este nevoie de armonie și imaginație! Patul este vedeta dormitorului, de aceea alege un model aparte, care să schimbe total la față dormitorul, și care să devină, astfel, încăperea preferată de toți cei ai casei, oaza ta de liniște și de relaxare! Nu este deloc greu, mai ales că acum știi ce trebuie să cauți!

 

1.7 Model Pat tapitat dormitor modern Le Comfort

1.8 Vanzari online Pat tapitat dormitor modern Carvaggio

Mai multe colectii de Paturi moderne Italia

CITESTE TOT