Blog Canapele moderne living Care sunt tendintele in materie de canapele moderne pentru living?

Care sunt tendintele in materie de canapele moderne pentru living?

Ca element central al oricărui living, o canapea modernă și elegantă servește adesea ca o zonă relaxantă pentru a petrece timpul împreună cu prietenii sau cu familia. Astfel, este important să echilibrezi confortul cu estetica pentru a obține cel mai bun ambient pentru sufrageria ta. Canapelele moderne sunt îndrăgite întocmai pentru aspectele funcționale și estetice pe care le reprezintă. O astfel de alegere unică, va aduce un plus de noutate și prospețime în orice sufragerie. Pentru a ști ce aspecte să iei în considerare atunci când optezi pentru o canapea modernă, ți-am pregătit un ghid realizat de specialiștii Mobila Italia Nobili Design cu trucuri și sfaturi esențiale.

Canapea modernă pentru două persoane

Pentru un living cosy și discret, o canapea modernă mică este ideală. Pe lângă caracterul funcțional și practic, această piesă de mobilier va amplifica spațiul disponibil și va crea o atmosferă caldă și modernă. În plus, pentru o notă augmentată de confort, există posibilitatea alegerii unei canapele extensibile ce poate asigura un somn confortabil pentru un oaspete. Caracterul modern este conferit de câteva aspecte esențiale: designul simplu și funcțional, materialele și texturile extrem de calitative și durabilitatea ridicată în timp. Nu numai că o canapea elegantă are o formă versatilă care s-ar putea potrivi oricărui interior contemporan, dar vine într-o mare varietate de opțiuni de culoare. De la tonuri calde și primitoare de alb, crem, argintiu sau bej, la nuanțe închise și sobre de negru, maro sau albastru marin. Însă, cele mai interesante canapele mici vin în combinații de culori calde ce potențează întreaga atmosferă a unui spațiu cu dimensiuni reduse.

Canapea modernă pentru 3 sau 4 persoane

O astfel de alegere este una care va atrage privirile de la primul pas făcut în living. În plus, o canapea spațioasă de acest tip îți va permite ție și familie tale să vă bucurați din plin de momente relaxante și liniștite. Totodată, o canapea mare va oferi mai mult spațiu pentru invitați, astfel, aceștia se vor simți mult mai confortabil și în largul lor și vor dori să vă viziteze mai des. Pe lângă faptul că vei aduce confortul la el acasă cu o astfel de canapea, te vei bucura și de o amenajare practică și modernă. Dacă îți dorești un suflu revigorant, dar rafinat pentru livingul tău, te poți orienta către canapelele tip colțar, cele modulare sau poți alege canapelele în formă de L. Astfel, ai mai mult spațiu pentru confort și liniște și o canapea modernă care sigur va atrage toate privirile. Canapelele moderne au o formă unică care sfidează proporțiile clasice convenționale: laturile sunt mai subțiri, materialele alese sunt îndeosebi plușate, iar cotierele pot avea geometrii dreptunghiulare sau rotunjite. Cel mai adesea, în varianta modernă de lux acestea sunt accesorizate subtil cu decorațiuni metalice de argint aur sau bronz și materiale prețioase precum pielea naturală sau stofa imprimată.

Canapea modernă italiană pentru living

Pentru a obține acel aer modern și totodată sofisticat, unii specialiști în amenajari interiore recomandă mobilierul italian. Acesta este realizat de obicei cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, după un design prestabilit de maeștrii artizani italieni. Și cum eticheta made in Italy aduce mereu cu sine calitate și bun gust, fii sigur că o canapea modernă va avea încorporate toate aceste aspecte. Pe lângă toate acestea, vei observa o grijă deosebită asupra materialelor utilizate. Un producător italian de mobilă nu va face niciodată rabat de la calitate, astfel încât opțiunile puse la dispoziție sunt pe cât se poate de vaste și de calitative. Mătase, catifea stofă sa piele naturală. În ce material ai dori să fie tapițată noua ta canapea? Pe lângă materiale și texturi și imprimeurile sunt extrem de diverse. Iar dacă îți dorești o culoare prestabilită, fii sigur că poți obține o canapea în nuanța respectivă, întrucât, companiile respectabile de mobilă italiană oferă clientului posibilitatea de a-și personaliza mobilierul, la un preț avantajos.