Blog Amenajari Transformă-ți locuința cu un mobilier modern de lux

Transformă-ți locuința cu un mobilier modern de lux

Îți dorești o locuință modernă care să se distingă prin lux și eleganță? Dacă vrei să fii mereu în tendințe și să adopți cele mai noi trenduri în materie de design interior, e timpul să îți îndrepți atenția către mobila italiană modernă. Pe lângă un mobilier de calitate și cu un design plăcut vizual, e nevoie și de un simț estetic acut care să te ajute să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește amenajarea locuinței cu un mobilier modern.

Astfel, mobilierul italian de lux va fi o alegere ce îți va transforma locuința într-una modernă și nonconformistă, cu o atmosferă unică și contemporană. Iată câteva dintre caracteristicile principale ale mobilierului italian modern și avantajele pe care le vei obține dacă alegi să optezi pentru acest tip de mobilier:

Luxul modern al mobilei italiene

Mobila italiană este realizată în note elegante de design urmărind trenduri specific contemporane. Specificul modern al anumitor colecții de mobilă este oferit de caracterul distinct al materialelor utilizate combinate cu o paletă coloristică vastă, ce oferă posibilități infinite de amenajare. O altă caracteristică esențială a mobilierului modern italian este reprezentată de calitatea desăvârșită a fiecărei piese de mobilier, fie că este vorba de mobilă masivă sau de articole decorative de mobilier.

Pe lângă aceste calități, pentru a obține un efect wow de amenajare, e nevoie să combini atent fiecare piesă de mobilier și nuanță de culoare. Locuințele de lux urmează două linii importante de design: fie merg pe zona de nuanțe complementare oferind o armonie vizuală și o atmosferă caldă, fie încearcă să se evidențieze printr-un contrast puternic, oferind o notă distinctă fiecărei camere. Cea de-a doua categorie se pretează perfect pe stilul modern de mobilă italiană, dorind să creeze comparații cromatice de efect, pline de culoare și de rafinament.

Piese de mobilier de lux

Luxul și mobilierul italian se întrepătrund, dând naștere la colecții de mobilă modernă consacrate, ce îți oferă posibilitatea de amenajare a întregii locuințe, într-un singur stil de design. Piesele de mobilier de care ai nevoie pentru o locuință de lux îți pun în valoare fiecare spațiu din încăpere.

Spre exemplu, pentru a te bucura de acest efect de glam, în cazul dormitorului, mobilierul va fi caracterizat de un aspect minimalist și elegant, în cazul patului fiind recomandat ca acesta să fie tapițat, cu un design futurist, care să creeze o notă distinctă și unică. În ceea ce privește articolele pentru living, piesa centrală și anume, canapeaua, ar trebui să fie spațioasă, într-o cromatică distinctă față de restul mobilierului, cea mai bună alegere fiind reprezentată de canapeaua tip colțar.

Cum amenajezi mobilierul pentru o atmosferă de lux

După ce ai ales piesele de mobilier pentru fiecare cameră, e timpul să treci la amenajarea propriu-zisă. Chiar dacă atunci când ai ales mobila aveai o idee exactă vis a vis de locul fiecărei piese de mobilier, în realitate, lucrurile s-ar putea să fie puțin diferite, în funcție de dimensiunile mobilierului și de modul în care se combină fiecare design și fiecare culare. Din acest motiv, îți recomandăm să alegi colecții de mobilier modern care să îți ofere toată mobila de care ai nevoie pentru fiecare cameră sau pentru întreaga locuință.

În plus, ai putea opta pentru un designer de interior care să îți ofere soluții practice și un rezultat cu adevărat de lux. Pentru a realiza toate acestea, Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție colecții luxuriante de mobilier modern care să îți ofere o varietate de posibilități de amenajare, dar și posibilitatea de a colabora cu designeri consacrați din acest domeniu.

CITESTE TOT