Blog Amenajari Piesele de mobilier de care ai nevoie pentru o casă de lux

Piesele de mobilier de care ai nevoie pentru o casă de lux

Spune bun venit luxului la tine acasă. Cu toții ne dorim o atmosferă luxuriantă a întregii locuințe și oaspeți care să privească cu admirație o amenajare elegantă și rafinată. Însă, pentru toate acestea, e nevoie să acorzi o atenție deosebită fiecărei piese de mobilier, paletei cromatice, liniei de design pe care îți dorești să o urmezi pentru fiecare cameră, dar și atmosfera generală a întregii locuințe. Astfel, am considerat că o listă cu cele mai luxuriante piese de mobilier te va ajuta să iei o decizie corectă și să îți adaptezi opțiunile de amenajare în funcție de dorințele ce implică rezultatul final. Astfel, dacă îți dorești o atmosferă rafinată și de lux, mobilierul italian este o alegere pe care o vei îndrăgi.

Mobilier de lux pentru dormitor

O cameră pentru care va trebui să acorzi o atenție deosebită este dormitorul. Este locul în care îți vei petrece mare parte din timp și care trebuie să fie astfel amenajat încât să îți ofere un somn odihnitor și confortabil. Articolele de mobilă esențiale în amenajarea unei camere de dormit de lux sunt reprezentate de un pat maiestuos și impozant ce va deveni piesa centrală a încăperii, un dulap tip dressing ce îți va oferi o depozitare facilă și un design elegant, comoda pentru pat ce este un must-have în materie de piese de mobilier de lux și, bineînțeles, noptierele.

Amenajare clasica cu mobila italiana din lemn

Deși par elemente care se regăsesc în fiecare dormitor, dacă sunt alese din colecții italiene ce sunt recunoscute pentru calitate, rafinament și fiabilitate, îți vor oferi acea amenajare nobilă pe care ți-o doreai. Colecțiile italiene îți pun la dispoziție două stiluri consacrate de amenajare, ambele urmând liniile unui design de lux. Mobilierul modern pentru dormitor pus la dispoziție de colecția de mobilă italiană Dall`Agnese urmează trendul contemporan și nonconformist de amenajare, oferindu-ți piese de mobilier ce se disting prin rafinament și eleganță. Din zona clasică de mobilier, colecția italiană Giusti Portos te va cuceri cu designul boem și diafan al articolelor pentru dormitor.

Un living rafinat și elegant care îți va uimi oaspeții

Mobilierul pentru living devine cartea de vizită a întregii locuințe. Sufrageria este locul în care sunt primiți oaspeții, organizezi petreceri tematice pentru prieteni sau te bucuri de o seară de film împreună cu întreaga familie. Astfel, camera de oaspeți trebuie să îndeplinească atât funcții practice, cât și să fie extrem de plăcută estetic. Pentru un living luxuriant e nevoie de o canapea elegantă din catifea, mătase sau alte materiale nobile care să atragă admirația tuturor. Pentru un design de epocă, în care primează rafinamentul, o canapea clasică, pe structură de lemn și decorată cu franjuri, este o alegere demnă de luat în considerare. Dacă îți dorești o abordare mai modernă de amenajare, un colțar din stofă, în stilul industrial îți va oferi atât confort, cât și o notă aparte de design. În ceea ce privește celelalte articole de mobilier pentru care poți opta pentru a obține o locuință de lux, ar fi bine să te axezi pe o vitrină sau o bibliotecă din lemn de nuc, câteva fotolii confortabile, o masă cu design elegant și, desigur, o comodă rafinată.

Amenajează un dining room de lux

Orice locuință amenajată cu bun gust trebuie să aibă în vedere o cameră sau o zonă pentru dining room. Va fi atât o alegere practică, oferindu-ți o loc special pentru a servi masa, cât și plăcută estetic. Pentru mobilarea unei astfel de zone ai nevoie de o masă impozantă, câteva scaune din materiale nobile și o vitrină elegantă. În stilul de design italian de lux, vei regăsi o gamă extrem de vastă de astfel de articole, în tonuri neutre sau contrastante, dar unitare în ceea ce privește luxul și rafinamentul. Astfel, atmosfera luxuriantă a unei locuințe este oferită în principal de mobilierul ales pentru amenajare.

Pentru a lua cele mai bune decizii în această direcție și pentru a te bucura din plin de lux, direct la tine acasă, îți recomandăm să colaborezi cu designeri de interior și să optezi pentru mobilarea locuinței cu piese de mobilier Made in Italy.

CITESTE TOT