Blog Amenajari Dormitoare 3 motive pentru care ar trebui să îți mobilezi casa cu mobilă italiană

3 motive pentru care ar trebui să îți mobilezi casa cu mobilă italiană

Majoritatea produselor italiene sunt foarte apreciate atât pentru design, cât și pentru calitate în întreaga lume. În ceea ce privește mobilierul italian, lucrurile nu sunt cu nimic mai prejos. Din contră, în ultimii ani mobila italiană a reușit să câștige apreciere și adorație și în țara noastră. Unele dintre cele mai apreciate colecții de mobilier din lume, precum Avenanti și Francesco Passi sunt Made in Italy. Mobilierul italian, la fel ca majoritatea celorlalte produse provenite din Italia, nu se va demoda niciodată. Când cumperi un produs italian, poți fi sigur că investiția ta va fi una de durată și extrem de calitativă.

Mobilierul italian este mereu în trend

Care sunt caracteristicile distincte ale mobilei italiene? Aceasta este recunoscută și apreciată pentru linii simple de design care se potrivesc cu o varietate de stiluri. Mobilierul italian este definit de două epoci: clasică și modernă. Mobilierul clasic italian abundă, de obicei, în detalii minuțioase de calitate superioară, realizate cu multă măiestrie ce se pretează unui design atemporal. Modelele clasice vor integra de obicei materiale precum lemn de trandafir, catifea și marmură, cu tonuri de culoare pastelate ce vor crea un design elaborat și elegant. Mobilierul modern italian  este considerabil diferit de omologul său clasic. Acesta se înclină mai mult spre o abordare minimalistă, cu spații deschise și linii curbe și contrastante. Totodată, atât piesele de mobilier moderne cât și cele clasice, combină armonios concepte consacrate, cu mijloace tehnologice de ultimă generație. Acest lucru conduce către detalii minuțios realizate, cu o măiestrie de excepție.

Mobila italiană oferă o atmosferă unică și personală

Motivul pentru care mobilierul italian se bucură de o apreciere la scară internațională, se datorează designului său elaborat ce încorporează cele mai bune materiale, motiv pentru care poate fi considerat o investiție. Însă, dacă ești decis să achiziționezi piese de mobilier italian poți fi sigur că ai făcut alegerea potrivită ce va trece cu brio testului timpului. Indiferent dacă îți alegi mobilierul din stilul clasic sau din cel modern, ai garanția faptului că mobilierul italian nu se va demoda niciodată, indiferent de designul ales. Astfel, alegerea devine una atemporală, putând transforma întreaga locuință într-o operă de artă. Acest lucru se datorează faptului că modelele italiene moderne de mobilier împrumută din frumusețea și eleganța stilului clasic ce se bucură de admirație și în prezent.

Mobilierul italian este calitativ, funcțional și stilat

Datorită materialelor de înaltă calitate și a măiestriei superioare, achiziția unui mobilier din Italia va putea fi considerată o investiție. Dacă dorești să cumperi o piesă de mobilier doar pentru că prețul este unul atractiv, fii sigur că va trebui să o înlocuiești peste câțiva ani, în timp ce mobilierul italian va rezista pentru tot restul vieții. Acesta este motivul pentru care mobilierul italian reprezintă alegerea nr. 1 a caselor de lux din ultimele decenii. Fiecare piesă de mobilier proiectată în Italia pune accentul pe calitate, făcând-o incredibil de durabilă. Totodată, dacă îți dorești un mobilier care să fie unic, mobilierul italian este realizat manual, așa că poți fi sigur că vei obține o piesă autentică de mobilier care îți va oferi o impresie pozitivă și îți va transforma spațiul printr-o notă de rafinament și personalitate.

Mobila Italia Nobili Design îți pune la dispoziție o selecție largă de canapele italiene pentru living, scaune de luat masa, mese, noptiere și multe altele, oferind colecții complete de mobilier italian pentru amenajarea întregii locuințe. De asemenea, dacă ești în căutarea unor piese de mobilier italian unice, îți oferim opțiuni de personalizare pentru majoritatea produselor noastre de mobilier. Completează formularul de contact sau apelează numărul de telefon afișat, iar echipa noastră de specialiști îți va oferi toate detaliile și îndrumările de care ai nevoie.

CITESTE TOT