Baie Modern Bai Moderne Mobila Baie Moderna BMT Bagni Italia

Mobila Baie Moderna BMT Bagni Italia

Compoziția Calypso din colecția de mobilier baie modern al fabricii BMT Italia este un exemplu de mobilier modern pentru o baie de lux. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Compozite-totala-Calypso Glam 01 L245 P59 H200 - L 36 36 36 P25 H135-glass cristal top- 7800 euro tva inclus
Compozitie Calypso Glam 03-L127 P50 H200 - L 90 36 P25 H135-dulap chiuveta blat marmura-oglinda-3etajere-turn-6500 euro
Calypso Glam 01- L 200 P 59 H 200-oglinda-2etajere-2corpuri cu chiuveta integrata glass cristal-7300 euro
Calypso glam 31-L9036 P25 H135-2700 euro
Calypso 3-L129 P59 H200- cu oglinda- 3900 euro
Compozitie Calypso Glam 05
Calypso galm 04
Calypso Glam 04-dulap cu chiuveta top marmura-oglinda si etajera ovalaL127 P50 H200 - Turn-L 36 P25 H135-6500 euro
Calypso 31-L117 P39 H137- 2700 euro tva inclus
Compozitie Calypso Glam 05-top marmura-L321 P59 H200-8600 euro

Mobila pentru bai moderne

Combinatiile de culori din cadrul mobilierului modern pentru baie, sunt contrastante intr-un mod elegant si special. Asadar, se pot vedea contraste intre alb si culori metalizate, alb si rosu inchis sau alte nuante care atrag privirea si o directioneaza catre mici detalii din constructie. Combinatia de alb si negru este una clasica in orice tip de design. In cadrul bailor contemporane, se pot alatura mici elemente clasice unor obiecte cu linii moderne, pentru a se scoate reciproc in evidenta. Astfel, proiectele de interior pot cuprinde decoratiuni elegante precum candelabre masive sau alte decoratiuni, care sunt puse langa dulapuri cu linii fine si simple ale mobilierului contemporan.

Modele de bai moderne mobilate

Combinatia de alb si auriu este adeseori utilizata in proiectele de design pentru a aduce eleganta si frumusete baii. Asadar, baia capata o nota de finete si de fluiditate vizuala atunci cand primeste zone cu pete de culoare metalizata. Constrastul este usor de captat si de adoptat, fiind permisiv si foarte rafinat. Liniile curbe, cursive si usor de urmat cu privirea, sunt specifice acestui stil. Se pot cumpara diverse dulapuri, etajere sau spatii de depozitat cu aceasta directie de design.

Colectii mobila italiana de Lux

Materialele din care sunt construite pot sa fie mate sau lucioase, facandu-se adeseori un joc de texturi si de nuante. Oglinzile sunt intotdeauna deosebite, avand rame care sunt frumoase si speciale prin decorul lor si forma aleasa. Oglinzile nu pot lipsi nicioadata dintr-o baie si sunt piese importante pentru un spatiu decorat. Asadar, oglinzile maresc vizual baia si aduc eleganta incaperii. Ele au un adevarat rol functional si practic, fiind puse in incaperea in care orice persoana se aranjeaza. Tot in zona oglinzii, dulapul care are chiuveta inclusa, poate avea un design cu adevarat deosebit. Este zona unde se fac depozitarile obiectelor tipice pentru orice baie, a produselor de ingrijire utilizate specific pentru baie.

Set mobila baie moderna Calypso

Dulapul poate avea forme neobisnuite, dar si o parte practica, de depozitare. Impartirea sertarelor si zonelor de utilizare este foarte bine delimitata si gandita, pentru a oferi posibilitatea unei bune organizari. Baia este un spatiu al relaxarii si intimitatii. Amenajarea lui este importanta pentru a aduce o stare de bine si pentru a avea o oaza de liniste in interiorul casei.

Amenajari bai moderne cu mobila

Astfel, toate detaliile, pornind de la mobilierul principal si pana la decoratiuni, pot sa fie determinante pentru a obtine imaginea dorita. Mobilierul modern de la Nobili Design aduce cu sine lux si frumusete. Orice incapere care contine mobila de calitate superioara italiana, va avea un aer deosebit.